Anotace: Samota je těžká věc, ale ještě horší je zklamání se v milované osobě... asi to není nic moc, ale potřebuju se nějak ventilovat.
rýmy mi občas malinko nesedí, ale na to ... pes, je v tom srdce a dýchají z toho city, vždyť o tom je poezie. Moc se mi líbí!
02.12.2008 20:39:00 | Erion Fate
tato báseň je opravdu pěkná. nevím čím a nebo proč ale oslovila mě. jen tak dál :-)
07.08.2008 22:38:00 | vincent christian böll