Tiché přání
Anotace: Smutek nikdy nezmizí a s ním i touha.
Ubírají se kroky mé,
temnou uličkou života.
Zůstaly jen písně duše ztrýzněné,
žhnoucí jako kometa.
.
.
.
Zdvýhající se dým k nebesům,
kéž mé tiché přání k tobě doletí.
.
.
.
Proklínaje každý den,
usínám s tvým jménem na rtech.
Snad byl to jen krásný sen,
co do srdce mi lásku vdech.
.
.
.
Každý večer pro tebe umírám
a sním, že už zůstanu s tebou.
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Zahir, Gabrielle Taroka, Chonglee, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)