Krátké Lásky..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=1tqthaAn6IM
Pavol Habera zpívá písničku krátké lásky,
víš jistě, že při vzpomínkách se ti nedělají vrásky?
Když vrátíš čas o pár měsíců zpátky,
ucítíš kolem nás tolik tý krásy,
co se rozpustila až moc brzy,
ptáš se mě, kde se udělaly ty chyby...
Ta písnička je o nás dvou,
jedna věta za druhou...
krátké lásky..
já ji poslouchám a v hlavě ticíce otázek mám,
zpívá se v ní:"ta čo sa volá zabudni"
a ty seš pořád sám..
a já.. vzpomínám..
tak zabudni v hlavě slýchávám..
ale ty polibky,
ten smích,
letmý dotyky,
a ten chtíč..
TOmášku.. je mi to líto...
chtěla bych odtud pryč..
protože nikdo nikdy ještě před nimi neodešel..
Komentáře (1)
Komentujících (1)