Anotace: Po poznání pár lidí z jiné stránky a po té, co jsem si uvědomil, že si nedokážu vzpomenout na jediný okamžik, kdy jsem byl šťastný E
Tvé básni nic nechybí. Chce to jí jen porozumět, přemýšlet, vcítit se, fantazírovat. Chce to umět číst poezii... potulný barde, mně se Tvé práce líbí.
26.09.2008 16:17:00 | Ctěný pán
Tak nevím. Spíš mě to nezaujalo. Jde v tom cítit hodně z tebe, ale na mě to prostě nijak nezapůsobilo. Ani zpracování, ani obsah. Takových podobných básní je na literu mnoho. Něco tomu prostě chybí.
11.08.2008 20:50:00 | 0-0