Vinná
Anotace: ...as pochopí jen ten, kdo to zažil...uznávám svou vinu, leč čas nevrátím /a možná ani nechci/
temná obloha nade mnou
stejně tak i má duše
zahalená je barvou temnou
/ani lítost nic nezmůže.../
stojím tady opuštěná
jen já a výčitky zdrcující
kéž by se má duše projasnila
já okusila žár lásky spalující
jediným láskyplným činem
ublížila jsem nám třem
kdo z nás je víc vinen?
/jsem to já/
tak na milost mě vem....
.
.
.
.
protože...
...já už nechci....
....kupředu do minulosti
znova postavit mosty
dávno zbořené
srdcem zkrvavené...
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 374x
Tipy 25
Poslední tipující: čertíček, Holis, Belmon, okapovaroura, Nahá, Oťas, Myrja, Lenie, Bíša, Churry, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)