nemám slov
Anotace: jedno ráno, jeden tábor.. jedna myšlenka
Do prázdných oken
na věčné časy
do prázdné noci
spalené vlasy
Hořící oči
ve světě vzpomínek
z motýlích křídel
vznícený plamínek
Do černého dne
mluvící hlasy
potichu šeptají
zase ty vlasy...
Zářivej úsměv
v duši jen pláč
na tuhle dobu
nezvaný hráč
na tomhle světě
dva slané toky
pro tyhle vlásky
nechutné stoky
tak jim vrať úsměv
pro tuhle chvíli
pro tenhle okamžik
pro tanec víli...
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (0)