Je to pro Tebe ma mila pouceni, takova zkusenost, neplakej ale naopak se usmivej a nedavej znat, jak hodne to boli, ver ze neco hezkeho skoncilo ale zase se neco jeste krasnejsiho muze zrodit a tak osus oci at na to stesti lepe vidis.
18.08.2008 22:09:00 | carodejka
Nesouhlasím, hlavu vzhůru
a do očí nový jas.
Vyžeň smutek, vyžeň stvůru,
vždyť život je plný krás;)
14.08.2008 13:24:00 | Šerák