Vina
Leží jako temný stín,
tmavá tekutina,
netuším co s tím,
břemenem těžkým bolavým,
nevěřím že se z toho někdy uzdravím.
Zbavit se černého svědomí.
Jak?? To mi nikdo nepoví.
Chtěla bych se omluvit, ale vlastně už není komu,
ty mě přece neznáš,
nastal bod zlomu.
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
Komentáře (1)
Komentujících (1)