Anotace: I když se tvářím lhostejně...cítim to jinak. Ale co když jsem tak moc jiná než on, že to prostě nejde? Ale ta touha být s ním, aspoň chvíli..být v jeho náručí..nejde se jí zbavit..nedokážu si hrát na to, že ho neznám:(..
Nechci ti kazit ideje, ale kluci v tomhle směru nejsou zrovna nejchytřejší :( ukaž mu sama co k němu cítíš, třeba to nebude opětovat, ale budeš se trápit méně než teď... Protože budeš mít aspoň pocit, že jsi to zkusila, víš? :)
27.08.2008 09:54:00 | Puck
Pájulko! Krásné verše, až na tu kriminalitu - zkus vymyslet něco jiného - a "po tvém objetí" - chceš snad aby Tě obejmul, ne? Pa :-))
16.08.2008 00:04:00 | poustevník Jirka