Nedá se pojmenovat
Vracím se do nitra hvězd..
Se vší svou svéhlavostí
nechávám se svést
andělem z ghotických obrazů
/a nahých postelových scén/
našich tichých "Nikdy tě nepřestanu milovat"
-Něžně mi hladils´ kolena-
Rozechvělá a zmámená
jdu dál tmou
po stopách polibků
v klíně
kolébám úsměvy okamžiků
tvořící "Náš Svět"
Přečteno 535x
Tipy 7
Poslední tipující: okapovaroura, Psavec, saddova, enigman, LauraKošinová, kulishak
Komentáře (3)
Komentujících (3)