Anotace: ,,Nemohu nenávidět toho, kdo mi už jednou byl milý."
Souhlasim s WAYWARD, nic z toho co píšeš určitě nejsi, tak přestaň smutnit, neber sílu a usmívej se, i když to jde někdy moc těžko...
13.05.2009 07:36:00 | Sýkorka07
...buď v pohodě,žádný chlap nestojí za zoufání.
Žádná žena není kurva ani kravka,jen "oni" to o ní říkají,ikdyž se "oni" snažili,aby byla a "oni" to mohli říkat - hajzli.
17.08.2008 23:08:00 | WAYWARD