Anotace: nesnáším pití....:-(
s tim nic neudelas,proste to tak je a i kdyz je to kruty tak si na to budes muset zvyknout
12.09.2008 19:01:00 | strašidýlko-střapatý
...lenullinko,chlast je mocná čarodějka,mění člověka,ale na druhé straně "pomáhá" člověku na chvíli zapomenout na problémy které ho tíží(mnohokrát jsou to problémy zástupné-člověk si je vytváří sám).V časté opilosti však dochází k nekontrolovaným reakcím a ty pak ubližují okolí.Tvůj otec to asi nezvládá(život)a řeší to alkoholem.Je to těžké,promluv si o tom s ním za normálního stavu,ale bitvu musí vyhrát on,dokáží to jen velice silné osobnosti.Přeji tobě i jemu,ať to dokážete.
17.08.2008 23:58:00 | WAYWARD