Milión v jednom
Anotace: A nakonec nezůstalo nic. Sám píši si: "Shit".
Chci ochránit
zoufalé za hradbami,
jenž bijí
do vlastních řad.
Deštěm zrezivěly
křivé hroty,
a krve nezbyla
ani krůpěj snad.
Vyhaslé oči
po nocích straší
a ptají se
proč mít život rád.
Ale je tu jen báseň
trpká a mizerná.
Nu, žijme jak můžem'
těžko něco hrát.
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: Koskenkorva, mauvais-ange, Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše, okapovaroura, Lenie, fuu, Bíša, amores peros, Šerák, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)