Malé postesknutí...
Je tma...
...Jen slza po tváři stéká...
Jsem sama nebo každý na někoho čeká?
... na oči, ... na úsměv, ... na milé slovo
... snad budu pak cítit, že TO je to ono...
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, WAYWARD, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)