Anotace: Báseň o nás všech...? Co myslíte???
Víš, že vím, že z tebe vážně něco bude! :-)
Snad jen JEDNA se mi líbila víc...
V téhle je prostě všechno! Je to ŽIVOT... ;-)
Vlastně mi to moc připomnělo jednu krásnou a hlubokou povídku, kterou jsem nedávno četla. Jmenuje se: "Osud člověka". Není dlouhá, protože je-li o čem psát, délka není rozhodující... Tahle báseň je ze stejného soudku.
Takže krátce: KRÁSNÁ! ;-)
27.08.2008 23:18:00 | Anita Buchtová