A nechám se pohltit mořem...
Anotace: Seděla jsem na pláži, poslouchala rytmické šplouchání vln a najednou prostě musela psát
A nechám se pohltit mořem.
Jako saténový šál
zlehka dopadnu na hladinu
a nechám sebou prostupovat slanou vodu.
Spojím se s vlnami
a zřeknu se svého 'já'.
Stanu se součástí.
A všechno, co po mně zůstane
bude jen nepatrný stín
čehosi...
Nepatrný záblesk existence
a potom...
Nic.
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Holis, anaH, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)