Po kapkách...samota
Anotace: ....jen tak..je suis triste:(
Pláču po nocích a ty nemáš ani
zdání...
Nikdo se neotočí
MLČÍ!
/Zatímco já křičím schoulená
na dlani trápení.../
Z očí tryská zmatená víra
ve štěstí
tma prokousla rty
Skapává
po kapkách
samota
Prohrávám s ní...občas
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Cizinka, saddova, Belmon, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)