V Koutku...
Anotace: Žádné šprými, pouze rýmy...
V koutku shrbená
postavička němá,
přítelem zrazená
už nic nemá...
V koutku brečící
obličej v dlaň
před bohem klečící
a myslí stále naň...
V koutku samotná
o lásce přemítá:
"Je špinavá a bezcená!"
Když je holka zrazená...
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, prostějenjá
Komentáře (2)
Komentujících (2)