Labutí stest
Anotace: Se zlomeným křídlem se špatně létá...
Jako malé šedé mládě nalezena,
bez levého křídla k lidem odnesena.
Vyrůstala v krasavici bílou,
v lidskou atrakci milou.
Jako dospělá po něčem víc toužím,
a snad proto se neustále soužím.
Pěji po večerech píseň smutnou,
čekám, kdy mi krček utnou.
Chybí mi svoboda, křídel volnost,
znám jen klec a svornost.
Tak otevřete ty dveře, já chci ven,
nevydržím tu déle než jeden den.
Čistý vzduch, řeka studená,
hnízda, kde končí slepá ramena.
Labutě a jiné ptáky poznávat,
šťastně úsměvy rozdávat.
A tak pěji a přemýšlím
nad tím mým neštěstím.
Chci jen roztáhnout křídla a letět…
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Flow Calipso, okapovaroura, danaska, WAYWARD, Jahodová kopretina
Komentáře (2)
Komentujících (2)