Cely mého pohledu, 26.8.2008
Vysedávám
Uprostřed ohňů
Vychladlého
Čaje
Polehávám
Centrála ledů
Žhnoucího
Krbu
Popocházím
Ohnisko pohledu
rozbitých
Zrcadel...
Posmrkávám
Množina mraků
Pod úhlem zraků
V rovinách osudu
Neumírám
Mezi tichou bídou
Hlasitých nádraží
Omšelých těl...
Dál vysedávám,
polehávám,
popocházím,
posmrkávám
Odráží se
Temnota pohledu
V zrcadlech
Mých smutných cel.
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, B.a.r.b.a.r, Actafool, red5, okapovaroura, Kávový Poutník, saddova, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)