Dno doby
Anotace: Krátká báseň o pocitu mladého člověka v dnešní době! Nepsal jsem to já, ale má kamarádka Radka, která mě poprosila, abych to uveřejnil!
Jsem jak nádoba prázdná
odložená, zaprasena, nepotřebná
co stojí v rohu a není vidět
necejtim bolest, lítost, smutek, lásku, radost
smrt ani život
a přitom se chci tolik smát a milovat
možná příště to vyjde...
Komentáře (0)