Anotace: ...začít znova...to bych si přála...přála bych si mít sílu na to,pomoci ti...přála bych si to dokázat...bud pomůžu tobě,nebo asi zničím sebe....tak nějak to vidim...
Snaž se tu bolest přejít. Koukni, já věčně životem a lidma zklamaná a furt se snažím jít dál, i když to bolí jaxvině. Bohužel, osud to tak nejspíš chtěl, jinak by to bylo jinak. Věřím tomu, že štěstí někde čeká a ty se ho dočkáš!
30.08.2008 16:13:00 | 0-0
ST! je za vyjádření, hloubku a pocity. Je to silné dílko. Musíš mít hodně síly a odvahy, ... milovat Tě víc než drogy, je asik v tuto chvílu pro něj nemožné, či nadlidský výkon. Ale věřím, že snad jednou procitne ... většinou se to lidém stává, když se něco silného přihodí.
28.08.2008 15:39:00 | NikitaNikaT.