Za letních rán...
Anotace: Edith Piaf - Mon Dieu
Co cítíš, když zvedneš hlavu k nebi
a po tváři ti slza stéká
prohry života štěstí
láska mohla by kvésti
ó bezmocnosti odvěká
Tlukot srdce do rytmu se vloudí
jako smutků tvých stín
z hlíny a vody
postav do nebe schody
vyjdi po nich
s čistotou vin
Přečteno 373x
Tipy 13
Poslední tipující: IkkarisKa, Marfuša, jedam, takova, fuu, Lenie, danaska, Simísek, Myrja
Komentáře (6)
Komentujících (4)