Chci tebe
Anotace: ..nechci žadnou přetvářku... i když jiní možná..
Vzpomínám tu hořkosladkou chvíli,
kdy obklopil tě smutek,
byl jsem moc rád, že jsme spolu byli,
i přes všechen zármutek.
V ten okamžik to byl dar nejkrásnější,
že mohl jsem být tím, který tě konejší.
A ti co říkají,
že jen veselá smíš být,
jinak že nikdy,
nedokážeš(í) šťastně žít.
Těm všem bych vzkázal, jak moc se mýlí,
dokážu s tebou být šťastný v takovou chvíli.
"Takovou mě neznáš."
Ne, přesto vím jaká jsi,
i se smutkem uvnitř,
takovou tě chci.
Přečteno 442x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Jahodová kopretina, Pája Black, R., okapovaroura, WhiteSkull
Komentáře (0)