Trpící kůň
Anotace: Starý kůň už dlouho trpí, pomalu umírá, boláky ho trápí, jeho duše usíná.
Terxinko, bobášku,
koníčku milí,
trpíš jak na hrášku,
boláky nejsou malý.
Ošetřit se tě snažím,
vodou otírám krev.
Slzy si v očích vařím,
necítím žádný hněv.
Pomoct ti nedokážu,
ty si drbeš boláky.
Ocas ti aspoň zavážu,
neslyším ty nadávky.
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: SvenHassel, Dominik Elbl
Komentáře (0)