kříž
Anotace: pro... -__- ...Ty přece víš...
Přibitá na vlastní kříž
Nevinnosti,
Blesky mě bičují
Po těle
A rány nic nezmůžou,
jen lechtají,
drásající šepot
plný Tebe,
přehlušil i bolest.
Vyčítáš mi duhu
Ve vlasech,
Protože Ty barvy
Nevidíš,
Vyčítáš mi,
Když se mi duše tříští
A já se jen usmívám,
nevíš, že jinak
Bojovat neumím.
Bolí Tě víra.
Tak mě sundej z
toho kříže,
kam jsem se přibila
za srdce.
Chci anděly naučit
Modlitbu za Tebe
A Tvoje sny…o nás,
Ve které nevěříš.
Přečteno 427x
Tipy 14
Poslední tipující: páááááááá, Art Brasi, Tymi14, Ještě dítě, Bíša, NikitaNikaT., Lenie, v.hercik, laura3
Komentáře (6)
Komentujících (6)