ST!!! dílko mluví za sebe, su ráda, že žiju tam, co žiju ... tedy zatím,, brzičko mne čeká změna.
01.09.2008 06:12:00 | NikitaNikaT.
V něčem pravda, v něčem ne. Jsem z maloměsta ale v Praze jsem minimálně stejně často. A ta apatičnost, ten nezájem a nevšímavost je v Praze podle mě větší, než v maloměstě, tam se lidi víc znaj, víc se jich to tam týká. Až jsem z toho zapomněla hodnotit kvalitu básně... ;)
31.08.2008 22:05:00 | okousaná od světlušek