Krabička hrací a kolotoč s poutě
Už pár dní dřímám ten samý sen,
Probudím se,
uvězněn v prostoru čtyř stěn
Já chci zpátky tam,
kam chodím rád
Proto nemohu dočkat té chvíle
až půjdu zase spát.
Už pár dní dřímám ten samý sen,
na koncí,
jsem násilně probuzen
Krabička hrací a kolotoč z poutě
Prášky spací a temný roh v koutě
jeden
dva
tři
čtyři
pět
Vítej zpět,
vítej doma.
Tohle je tvůj svět ...
Přečteno 439x
Tipy 11
Poslední tipující: Lorraine, PoeziGirl, hanele m., Holis, NikitaNikaT., enigman, poustevník Jirka, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)