Slunce, déšť a Chorvatsko
Anotace: Krátká báseň o nenásvisti k letním stereotypům....ovšem z pohledu letních milovníků zapsáno!
Je krásně, miluji léto
vůni slunce, vůni vody
čas her a zábavy
mladé spoře oblečené ženy
mrzí mne jen jediné
proč jsme krásně neměli
léto prochcané
dovolená v prdeli!
Komentáře (0)