Anotace: Jde o jedne problém, který mě momentálně tahá na dno..nějak se mi zrýmoval. Někdy bych to chtěla zhudebnit. Je to hodně nekvalitní, jako básnicky. Ale o to víc upřímnější.
Díky za názory, člověk si rád počte, že někdo si občas pomyslí něco i o jeho tvorbě:)
27.09.2008 21:28:00 | Calypsó
Copak to musí být vrcholné superdílo? Nemusí... o tom to není, ne? Myslím...:)
Na to, o čem mluvíš a že to téma bylo zpracovaný už několikrát, je to docela kvalitní, podle mě...
Dojalo to, těch pocitů a citů tam je... Pěkné!
02.09.2008 18:46:00 | okousaná od světlušek
naopak je to hodně kvalitní!
možná to není básnický vrchol
ale o to mě(a snad ještě pár lidem), ani nejde,
jde o to, co je za ní a v ní,
co je v tobě, a jaké pocity jsi do svých slov začarovala :)
těch pocitů tam je moc, a jsou mi známé, jsou krásně řečeny, takže ST :)
02.09.2008 18:30:00 | blue