Světlo
Dnešek jsme v myšlenkách strávili,
každý sám v sobě se jen nořili.
Tu noc mě stesk naplnil,
ve chvíli jsem pochopil.
Že smutně svítí hvězda má,
že samotě se odevzdá,
že všeho dost dnes má,
že v sobě se nevyzná.
Jenže její světlo mě změnilo,
jen za ní samotnou mě vedlo.
A tak bez jejího svitu strádám,
špatný pocit bez něj mám.
Strach, že se ve mně něco rodí,
to, z čeho se jen slzy roní.
Stejně jdu dál.
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)