Já se tipovat nebojím - takováto slova jsou důležitá... Pro ostatní, že i tohle v životě existuje - aby nebyli zaskočeni, jak stává se často...
Smutné, ale takový život někdy je.
10.09.2008 08:46:00 | poustevník Jirka
Nechtěla jsem tipovat ... ale už to tam je. Příliš osobní a velmi bolestné dílko, takové se nehodnotí, není bodů, ani ničeho jiného na bolest, smutek ... ale je to moc hezky vzpomínkové dílko.
03.09.2008 18:45:00 | NikitaNikaT.