Daleko
Anotace: Ach jo proč je Havířov tak daleko od Brna
Daleko je nebe ode mě...
Daleko jsou hvězdy,
které na něm svítí...
Daleko je Měsíc od Země...
Daleko jsou přátelé moji milí...
Daleko bydlíš Ty ode mě a já od Tebe...
Ach jo...
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Vacluvka, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)