Jako déšť
Anotace: Pohled z okna, nápad a nakonec tohle...
Slzy padají
to jenom nebe zesmutnělo...
Slzy padají
to jenom slunce smát se zapomnělo...
Slzy padají
jako by byly z mojí tváře...
Venku prší...
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: An-ar-ché
Komentáře (2)
Komentujících (2)