Pocity podobné mám...(Konečně, já mam všechny neveselé pocity teď;D)... Popsals je pěkně, přirovnání taky hezká. Akorát mi trochu vadí ono "skrčenej", když je jinak celá báseň pěkně spisovně... A ukamenuj mě, jestli se pletu, ale není "kolem mě" a na mně, jakože druhý pád... Ale nejsem si vůbec jistá... Hm... Tak se měj, dobrou noc!:))
05.09.2008 01:03:00 | okousaná od světlušek