Hádka
U oken Tvých jsem slzy ronila
Ty nevšiml sis smutku
Dřív já Tebe nechtě ranila
Na oplátku získávám důtku
Skrývaná psaní
Neznámé slečně
Mé srdce raní
Dlouze a věčně
'Svou bolest si zamči
Do nekonečných řádků
V duši své jen tanči
A nemysli na hádku'
To mi praví strážný anděl
Asi neví, co to je
Kdyby třeba tušil, věděl..
Že bolest ve mě putuje
Myslím na Tě teď a stále
A to mě právě tak moc ničí
Spolu budem avšak dále
Přec hádky člověka cvičí
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: filipika, Bůchví...
Komentáře (4)
Komentujících (3)