Odpusť mi !!!
Odpusť mi
že jsem jaká jsem
že nenávidím lidskou hloupost
listí
že nedokážu
bez hnutí stát
a koukat
jak se k zemi bortíš
že podávám ti
záchranné lano
jak je to dávno
co měl jsi úsměv na tváři
Odpusť, že
nepustím tě
když chceš jít
Odpusť, že chci
u tebe být
když stůněš..
Odpusť mi,
že nechci žít
že život pro mne
nemá smysl
že ze špatné rodiny jsem
Odpusť mi
Odpusť !!!
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)