Anotace: všech nadějí, jehož jméno zní strach.... tvůj strach z nového života ...
Tak tohle úplně prožívám! Boj s vlastními strachy je u mě dost aktuální. Děkuju za krásnou básničku!
15.09.2008 00:39:00 | Anita Buchtová
Trefa...dostalas mne...takový název...ještě, že jsem je četla zepředu... konečně pozitivní konec. Děkuji, už jsem byla smutná. Ano, naděje umírá opravdu poslední...
10.09.2008 18:33:00 | SZN
Občas mi tam nesedí moc rým, ale jinak je to pěkné dílko. A neboj, určitě to zvládneš ;)
08.09.2008 11:59:00 | Laivindia