Anotace: oheň.. je krásný, tajemný, mocný... a asi proto se ho mnozí bojí....
to Anitas: jojo, máš pravdu, dokážu psát převážně jen když mi nejní nejlíp... a při psaní téhle básně mi bylo obzvlášť krušno ...
15.09.2008 00:23:00 | Caracol
Jestli to máš jako já, že dobrou básničku napíšeš s hlubokým žalem v srdci, tak je mi líto, že je takhle krásná... ST!
15.09.2008 00:22:00 | Anita Buchtová
Také mívám pocity smutku,když na ohništi blikají poslední uhlíky.Neboj,ráno bývá líp!
08.09.2008 11:15:00 | čertíček