Bylo nebylo
Byla jsem vždy taková
jako moje máma
taková maková
hlavně velká dáma
jenže vidím dnes
když mám svoje roky
že uštvaná jsem jako pes
a boky jako noky
zrcadlo moje jen mi řekni
ale hlavně se nelekni
ticho-žádná odpověď
ticho-jasná výpověď
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: okapovaroura, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)