I kdybys měla tu možnost vrátit čas na konec bys zjistila, že vše bylo tak jak má být i když sis to nemyslela...Možná, že kdyby jsi měla tu možnost a něco udělala jinak bylo by to pak horší než teď...
Azazen
24.09.2008 20:37:00 | Azazen
nějaké chvíle bych vrátila jiné zase ne ale ten čas, který jsem promarnila by se mi hodil
18.09.2008 13:22:00 | whiolet
Na vracení času /když přítomnost stojí za houby/ spojíme síly...a třeba to vyjde...jenom se- tou minulostí- projít, chvíli ji vrátit do stavu přítomnosti...kdyby to jenom šlo...!
14.09.2008 09:23:00 | Veru