Anotace: ,,O život můžeme přijít různě. Smrt je jen jednou z možností." -Robert Fulghum
Věz, že toto už je za mnou...rány zahojila láska:) a tvoje písmenka? Ty jsou stejně cenné, jako cokoliv ostatní, pokud jskou psána s upřímností.
08.09.2008 20:24:00 | Demotivovná Dezorientace
Ale ty žít budeš, jsi silná žena a my jsme s Tebou. Dílečko příliš osobní a bolavé, bodíky ne ne, to nende.
Kéž bych mohla nějak pomoci, třebas jen pohladit, podat ruku, či jen malý úsměv ... ale mám, bohužel, jenom pár písmenek.
08.09.2008 20:05:00 | NikitaNikaT.