Mám tě rád
Anotace: ...vzpomínky ... Když zrovna netrávíte čas ... s tím, kdo vám chybí...
Ty a já -
dvě půlky jedný siluety
necháváme se unášet večery
co patří jenom nám
Jseš motýl
kterýho se bojím dotknout
aby nezůstal na zemi
Jseš domov
provoněný vzpomínkami
na hvězdy
na šestýho listopadu
na naše první Vánoce
a ty naše pohádky...
Nejsem zas tak špatnej
večer při svíčkách
jenom ty a já
naše ruce spojený
tyhle chvíle mám ze všeho nejradši
tlukot tvýho srdce
zastavuje čas
Tyhle pouta nechci odepnout
Mám tě rád
Přečteno 446x
Tipy 7
Poslední tipující: Jasmine8, Lenie, fuu, melebele
Komentáře (3)
Komentujících (3)