Slabý vzdech,,
Noc si staví hráze z Tvých řas
a štěstí se tiše vytratilo.
Jediný nepřítel chladný čas.
Co jiskry v očích pohltilo?
Vodopád hvězd ve tvých vlasech,
se utápí, jako slzy v oceánu.
Nad tesknou nocí slabý vzdech,
pak jen vztek na rtech máš, k probdělému ránu
Tvá snová touha se neunese,
na drahách nočních dravců.
Když Tvůj hlásek matný se sláb třese,
na vlnách chorých netykavců.
Přečteno 504x
Tipy 24
Poslední tipující: Tymi14, Holis, klaris.mertlice, jedam, WhiteSkull, el viento, Loudilka, jita.1965, Jahodová kopretina, Lenie, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)