Pořád dokola
Anotace: Haló, díky za výzvu nemlčet
Je noc
Klidně tisku data
Co na tom
Odbíjí už pátá
A za hodinu
Vychladne
Tvůj důlek na posteli
Je ráno
Chladne moje káva
Co na tom
Někdo studenou si dává
A za hodinu
Vyčichne
Tvůj pot na veřeji
Je večer
Klidně piji sklenku
Co na tom
Láska někde venku
A za hodinu
Naskočí
Můj stereotyp do očí
Přečteno 317x
Tipy 12
Poslední tipující: Monsignore, el viento, j.c., Lenie, Bíša, G30R63
Komentáře (4)
Komentujících (4)