Spasitel
Anotace: .... příběh o lásce, vině, smrti a naději....
temným lesem jí vedou
vlečou jí po kolenou
zbývá jí doba krátká
na konci čeká oprátka...
uchystali jí šibenici
té smutné nevěrnici
co podvedla sama sebe
už otvírá se jí nebe....
/nikoli nebe, ale peklo
už cítí jeho teplo../
že prý zrada se neodpouští
o milost se marně pokouší
jen ona ví, že je nevinná
neb ona jediná je zraněná
její vinou je, že milovala
na svou lásku doplatila
hrdě se k oprátce postavila
a před smrtí zvolala:
...mé tělo možná zabijete
však mou lásku nezničíte....
.
.
.
.
zbývá pár chvil posledních
pár okamžiků nadějných
že bude zachráněna
a její vina naplněna....
.
.
.
.
/kde jsi...
.
.
spasiteli?/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 343x
Tipy 27
Poslední tipující: Bíša, Anita Buchtová, NikitaNikaT., Churry, NiQuS, Dedillope, Simísek, Myrja, SZN, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)