Poletování listí
Anotace: jen pár řádek které mě napadli při pohledu z okna ve školní lavici... dík za komentáře
Padá list,
ze shora dolu,
ze spodu nahoru,
padá stále,
však země se nedočká,
zesmutněn osudem,
pokleslí neštěstím,
putuje pro zemi,
putuje nad zemí...
Komentáře (0)