Ptáček
Ptáček křehoučký jako žluťoučké
listí ze stromů padající na zem.
Strachem se chvějící
Netušící něčí potravou.
Hrozinkové očička koukají
na barevny a jasny svět.
Malá hlavička kaštanového tvaru,
ztuží pohybující okolo svého pobytu.
Ubohé tělíčko ... nenápadně se blížící pohroma
Pískot řev a ticho...
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Live to fight, Fenceless, Caracol, Shnecek, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (2)
Komentujících (2)