moje zvláštní rýmovaná
už zase přemýšlím
a vy jste za zástěnou
a s neměnnou proměnou
se asi spokojím
už zase je to jiné
a formy různě plynou
a moje srdce minou
no: žít je povinné
už zase nevím jak
a miny zpodkoberce
dělají z lidí herce
a z herce je pak drak
už zase je to mač
kdy mám jen co bych řekl
utekl? neutekl?
proč? kdo ví, proč a nač
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: maranika, 6thSun, Ammazonic, maena, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (1)