Motýl
Anotace: ...doufám, že se neporaníš...
Jsi jako motýl,
vězněný v mém srdci.
Ale já nemůžu najít ten klíč,
Abys mohl ven.
Hlavně nepolam si křídla,
O ty hnusné tyče,
V mém srdci.
Sám se odsud nedostaneš,
To je bohužel můj úděl.
Nechci tě dál trýznit,
Chci aby to byl jen sen.
Hlavně nepolam si křídla,
O ty hnusné tyče,
Co vídíš už dlouhou dobu.
Jednou protáhneš se jimi snad,
z mého srdce unikneš.
Získáš konečně zpátky svůj svět.
A já už tě konečně nebudu mít ve svém srdci.
Ale nezapomeň až budeš prchat–
Hlavně nepolam si křídla,
O ty hnusné tyče,
Co tě vězní.
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, 6thSun, Lenie, shakespeares
Komentáře (4)
Komentujících (4)